Yeni Yayla İlkokulu

Vizyon: • Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin • Toplum her öğrencimize öğrenme açısından her türlü fırsatın tanındığını bilsin • Tüm bireyler için uygun bir iletişim ortamının bulunduğunu ve bunun yaşatılacağını herkes bilsin • Okulumuzda hazırlanan sosyal ve kültürel faaliyetlerle okulumuzu ; diğer okullar ile yöneticiler nazarında imajını daha da güzelleştirmek istiyoruz. • TEOG sınavlarında başarımızı arttırmak, çevrenin ilgi ve çekim merkezi olmak istiyoruz • Sevgiye dayalı disiplin , ilgiye dayalı eğitim, hoşgörüye dayalı iletişimi hakim kılarak mutlu bir okul ortamı oluşturmak istiyoruz.

Misyon: Elimizdeki bütün eğitim ve öğretim imkanlarını sürekli, planlı, etkili ve verimli bir şekilde kullanarak, her öğrencimizin; iyi bir vatandaş, yeteneklerine uygun bir meslek sahibi ve iyi bir insan olması için seferber etmek.

Başarılar: 1.Okullar arası bilgi yarışması ikinciliği 2.Okullar arası futbol yarışması birinciliği 3.Halk oyunları yarışması birinciliği

Saatler: 08:20-14:20
Isınma: Klima
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0322 3772003

WEB - https://yeniyaylailkokulu.meb.k12.tr

Adres - YENİYAYLA MAH. YENİYAYLA KÜME EVLERİ YENI YAYLA ILKOKULU EK BINA BLOK NO: 152B SARIÇAM / ADANA

Yerleşim Yeri - Merkeze Bağlı ulaşım sorunu olmayan göçmen köyüdür.

Ulaşım Belediye otobüsü

İl/İlçe Merkezine Uzaklık il:40 Km İlçe:20 Km